https://cleanandquick.gr/katharismoi-paplwmatwn-kouvertwn/


Όπως και τα στρώματα απαιτείται να είναι καθαρά και ασφαλή από έντομα, έτσι και τα παπλώματα ή οι κουβέρτες είναι σημαντικό να υπόκεινται σε τακτικό έλεγχο και καθαρισμό για να συντηρούνται στο χρόνο και να μην συνιστούν απειλή για την υγεία σας.
Έτσι, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των παπλωμάτων:

συνθετικών

μάλλινων

πουπουλένιων … όπως και των κουβερτών σας.
Το καθάρισμα γίνεται με υγρό ή σκόνη αναγνωρισμένων απορρυπαντικών.
Τα κλινοσκεπάσματα είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και οφείλουν να παραμένουν προσεγμένα και καθαρά. Γι’ αυτό, προτείνουμε τις ανάλογες υπηρεσίες των καθαριστηρίων clean quickΗ εταιρεία μας σας προσφέρει τις τεχνολογίες που διαθέτει για να αποκτήσετε τα πλέον καθαρά και υγιεινά κλινοσκεπάσματα. Με σεβασμό στην υγεία του ανθρώπου, αλλά και στο περιβάλλον, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά κατάλληλα ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Εφαρμόζουμε, ακόμη, εξελιγμένες μεθόδους για το στεγνό καθάρισμα των παπλωμάτων σας.
Παράλληλα, και τα πιο ευαίσθητα σκεπάσματα, ή κομμάτια συναισθηματικής αξίας, παραμένουν προσεγμένα και φροντίζονται άψογα από τους υπαλλήλους μας. Σεβόμενοι την αξία καθενός από τα κομμάτια που μας εμπιστεύεστε, τα μεταχειριζόμαστε σαν δικά μας και εγγυόμαστε την επιστροφή τους στην καλύτερη κατάσταση.
Κέρδος μας είναι η δική σας ικανοποίηση. Γι’ αυτό στόχος μας είναι η συνάντησή μας με κάθε πελάτη, να καταστεί μία ξεχωριστή εμπειρία για τον ίδιο, ώστε να γνωρίσει την πραγματική ποιότητα, όχι μόνο στον καθαρισμό, αλλά και στην εξυπηρέτηση…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ